Kleding, bedrukken & borduren

In onze vernieuwde textiewebshop kunt naar harte lust rondsurfen, filters toepassen en prijzen bekijken. Bestellen kunt u in de webshop, maar natuurlijk ook gewoon telefonisch of per email. Genoemde prijzen zijn inclusief btw en exclusief startkosten en bedrukking. 

 

Of het nu gaat om t-shirts, sweaters, polo's, of ander textiel, u bent bij ons aan het juiste adres, ook om ze  te laten voorzien van logo, nummer, foto of teksten. De mogelijkheden zijn enorm. Naast het bedrukken met folies en zeefdruktransfers, kunnen wij uw kleding ook voorzien van een geborduurd logo.

Graag verzorgen wij voor u zowel de bedrukking als het textiel, maar het is ook mogelijk om zelf textiel aan te leveren. Het is belangrijk om vooraf het aangeleverde textiel op geschiktheid te laten controleren.

Behalve foto's en logo's heeft u de keuze uit bedrukking met flex-, vlok-,  holografische-, metalic-, fluorescerende en glitterfolies in diverse kleuren. Er is een uitgebreide keuze textiel beschikbaar van diverse merken en kwaliteit. Naast het bedrukken met folies en zeefdruktransfers, kunnen wij uw kleding ook voorzien van een geborduurd logo. Uw logo als borduursel heeft een mooiere uitstraling en gaat over het algemeen langer mee en kan bovendien op 95 graden worden gewassen. Het glanzende garen is kleurecht, slijtvast en kan eventueel chemisch worden gereinigd.

Behalve op kleding kan uw logo ook op handdoeken, tassen, deurmatten, zadeldekjes en dergelijke geborduurd worden. Vraag naar de mogelijkheden.

Ook voor borduren geldt geen minimum aantal.

Borduren is een goed alternatief voor bedrukking, de prijs zal u verbazen.

Indicatie drukkosten

d.m.v. digitale full colour transfers
excl btw. afwijkende aantallen en drukoppervlakte op aanvraag.

Startkosten per bestelling € 7,50
Per logo € 2,00
+ per 100 cm2 € 1,51
Minimumprijs € 5,50

Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op eenvoudige snijcontouren, afhankelijk van de moeilijkheidsgraad bepalen wij de eventuele prijstoeslag.  

De toeslag voor sublimatiedruk op aangeleverd textiel is 50%.