VLOERVINYL

Dankzij vloervinyl voorzien van eigen prints maak je van saaie vloeren, boeiende vloeren. Het is een zeil dat je op veel verschillende manieren binnen kunt gebruiken. Vloerzeil is gemakkelijk te leggen en te verwijderen. Dat maakt het zeer geschikt voor diverse toepassingen.
Vloervinyl Events met een tijdelijke levensduur, speciaal voor kortstondige evenementen als beurzen.
Vloervinyl Home geschikt voor woongebruik met een levensduur van ca. 5 jaar. 

Vloervinyl professioneel
geschikt voor professioneel gebruik; vliegvelden, scholen, ziekenhuizen. Vloervinyl professional bestaat voor 50% uit gerecycled materiaal.

Antislip en geen lijmlaag

Het witte vloervinyl heeft een gestructureerde anti-slip voorzijde en een geschuimde achterzijde. Je kunt het zeil eenvoudig kwijt op een vlakke ondergrond. Afhankelijk van de toepassing van de vloer en de ruimte, kun je het vloerzeil los leggen of plakken met dubbelzijdig tape of lijm.

Afwerking

Je kunt kiezen uit drie manieren om je vloervinly te laten afwerken.
Schoongesneden op rechthoekig formaat; ruim gesneden op bruto rechthoekig formaat zodat je het vinyl bij het leggen zelf exact op maat kunt snijden; contour gesneden in elk gewenste vorm.

Formaat

In de webshop wordt een beperkt aantal formaten aangeboden; staat jouw formaat er niet bij, vraag dan een prijs aan via het formulier. Het maximale formaat uit 1 stuks is: 395 cm x 30 meter.

Opmaak/drukbestand

Indien je zelf het drukbestand wilt aanleveren, dan graag in de vorm van een pdf-bestand met ingesloten fonts en rondom 10 mm afloop. De eventuele contourlijn in pms.
Uiteraard kunnen wij tegen een meerprijs van EUR 19,75 de opmaak voor jou verzorgen. Je krijgt dan altijd vooraf een digitale drukproef ter controle.

 

INSPIRATIE

PRODUCTEN