Etiketten vormen de belangrijke eerste indruk van veel producten en goederen. De beslissing om een product te kopen wordt in een fractie van een seconde genomen. Wat is een beter middel om indruk te maken dan een uniek, aantrekkelijk en spetterend etiket met een eigen look? Print-Bizz levert verschillende zelfklevende materialen, eventueel verzorgen wij ook het ontwerp van jouw etiket.

Flexibiliteit en personaliseren
In deze markt is flexibiliteit een onderscheidende factor. Wat wil jij? Zoveel mogelijk personaliseren, met de hoogst mogelijke drukkwaliteit, geen voorraden én ultrakorte levertijden. Tegen een scherpe prijs uiteraard. Etiketten in relatief kleine oplages hebben de toekomst. Met gepersonaliseerde etiketten en labels geef je producten, merken en evenementen een - eigen - smoel. 

Kies uit hoogwaardige folies
Trouwens, ook als de oplages gigantisch groot zijn heb je met Print-Bizz dé perfecte partner. Onze etiketten van hoogwaardig materiaal bestel je op zelfklevend papier, witte folie óf transparante folie. Voor een beschrijfbaar etiket kies je voor Papier als basismateriaal. Moeten de etiketten slijtvast zijn, dan raden wij het sterke Polypropyleen aan met een lange levensduur. Wij leveren jouw etiketten op rol en snijden ze kiss cut: door de sticker tót de backing. De rollen zijn geschikt voor etiketteermachines. Uiteraard leverne wij ook etiketten met diepvriesbelijming voor ijs of andere diepvriesverpakkingen. 

De combinatie van materiaal, belijming en rolafwikkeling is afhankelijk van de toepassing van uw etiket. Graag adviseren wij u!

Omschrijving: Zelfklevende PVC-vrije stickers

Materiaal: Avery mat papier | Avery glans papier | Avery PP top witte folie | Avery PP top transparante folie

Lijmlaag: Papier: verwijderbaar | Folie: permanent

Bedrukking: UV print enkelzijdig

Max. breedte: Printbreedte 30 cm

Afwerking: (contour)snijden, levering op rol of op vellen van maximaal 30 x 26 cm 

Folie: voorzien van glans of mat laminaat

Toepassing: Labels, etiketten, veiligheidsstickers, promotiestickers, actiestickers, naamstickersIndoor / Outdoor: Indoor en Outdoor (m.u.v. Papier)

Waterafstotend: Papier: nee | Folie: ja

Extra: Sticker op rol zijn gewikkeld op een koker met een doorsnede van 7,6 centimeter