HORECA VERPAKKINGEN

 

Een professionele presentatie van uw afhaal- of bezorg maaltijden.

Verkrijgbaar in 2 formaten en te bedrukken met 1 PMS kleur.

Vetvrij papier van 50 g/m² ersatz speciaal geschikt voor voedsel. Ieder formaat mogelijk.

Te bedrukken in zwart of full color.

U bent op zoek naar een goedkope en milieuvriendelijke take-away tas om aan uw klanten mee te geven?

Maak een keuze uit een witte of kraft kleurige tas en laat hem in uw eigen ontwerp bedrukken.

Hamburger verpakking in 2 formaten en gemaakt van 350 g/m² Grease Guard GT2 vouwkarton, geschikt voor direct voedselcontact met droge, vochtige en vette voedingsmiddelen.

Full color te bedrukken.

Deze bonbon doosjes gemaakt van 350 g/m² Grease Guard GT2 vouwkarton zijn geschikt voor direct voedselcontact met droge, vochtige en vette voedingsmiddelen.

Te bedrukken in full color.

Op 03-07-2021 is de nieuwe Europese SUP-regelgeving officieel ingevoerd in de regelgeving van alle EU-lidstaten. De maatregelen in deze Single Use Plastic richtlijn hebben o.a. betrekking op verloren vistuig en op kunststof wegwerpplastics, waaronder ook verschillende verpakkingen. Zo zijn bijvoorbeeld plastic bestek en wattenstaafjes verboden en is het verplicht om een specifiek beeldmerk op kartonnen koffiebekers te plaatsen.

Om hier een bijdrage aan te kunnen leveren, introduceren we 10 nieuwe verpakkingen voor voedingsmiddelen. Al deze 10 producten zijn gemaakt van 350 g/m² Grease Guard GT2 vouwkarton, een duurzaam materiaal wat 0% plastic bevat en daarom voldoet aan de regelgeving van de SUP-richtlijn. Er hoeft dan ook geen beeldmerk op deze verpakkingen te worden gedrukt, zodat je alle creativiteit los kunt laten op het design. Take it away!

Goed om te weten

  • Alle verpakkingen bevatten 0% plastic en voldoen daarom aan de nieuwe SUP-regelgeving welke sinds 03-07-2021 van kracht is
  • Het materiaal is voedselveilig en geschikt voor direct voedselcontact met droge, vochtige en vette voedingsmiddelen