FLYERS & FOLDERS

 

Via bovenstaande button kun je flyers bestellen in de meest bestelde formaten, aantallen en papiersoorten. Heb je andere wensen, laat het ons weten, want de mogelijkheden zijn bijna onbeperkt.

Er is keuze uit 69 papiersoorten, 39 standaard formaten, maar ook eigen formaat is mogelijk vanaf 65 x 100 mm tot 930 x 646 mm. All-over verdeling in 10 soorten en spotveredeling in 18 soorten. Zelfs 5/5 kleurendruk is mogelijk (fc + wit).

Goedkoop flyers bedrukken voor jouw evenement, beurs, bedrijf of op straat? Wij bedrukken ze snel, voordelig en professioneel. Kies zelf gemakkelijk een formaat en papiersoort zodat je flyers goed opvallen! Laat flyers drukken en gebruik ze voor de promotie van een nieuw product, de opening van een winkel of de aankondiging van een kortingsactie of evenement, Maak de lezer nieuwsgierig door op te vallen met vormgeving of papierkeuze.

Uw wilt presenteren en wij maken voor u de perfecte folder! De vele vouwwijzen, formaten, materialen en afwerkingen zorgen ervoor dat u altijd de juiste folder vind!

De folders bedrukken wij in full color en door de keuze van een van de veredelingen krijgt u gegarandeerd een prachtig resultaat.

Uw wilt presenteren en wij maken voor u de perfecte folder! De Z-fold vouwfolder lijkt klein maar uitgevouwen blijkt deze enorm veel informatie te kunnen bevatten!

De folders bedrukken wij in full color.