• wolk

Privacy statement

Print-Bizz Print-Bizz, gevestigd aan Provincialeweg 185 9865 TA Opende, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze
privacyverklaring.

Contactgegevens:
https://www.print-bizz.nl Provincialeweg 185 9865 TA Opende +31594658684

E.J. Wildeboer is de Functionaris Gegevensbescherming van Print-Bizz Hij/zij is te bereiken via info@print-bizz.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken
Print-Bizz verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de
persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- Geslacht
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- IP-adres
- Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
- Locatiegegevens
- Gegevens over uw activiteiten op onze website
- Gegevens over uw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)
- Lijst met contactgegevens van de klant via een app
- Internetbrowser en apparaat type
- Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of
voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om
zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke
gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@print-bizz.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Print-Bizz verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Het afhandelen van uw betaling
- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
- Om goederen en diensten bij u af te leveren
- Print-Bizz analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.
- Print-Bizz volgt uw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op uw behoefte.
- Print-Bizz verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming
Print-Bizz neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om
besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Print-Bizz) tussen zit. Print-Bizz
gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen: [aanvullen met naam van het systeem, waarom het gebruikt wordt, onderliggende logica, belang en verwachte
gevolgen voor betrokkene]

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Print-Bizz bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. 

Delen van persoonsgegevens met derden
Print-Bizz verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een
wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van
beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Print-Bizz blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.
Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Print-Bizz gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het
eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de
website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze
website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle
informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.
Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de
gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Print-Bizz en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid.
Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde
organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming
of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@print-bizz.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een
kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het
paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw
verzoek. Print-Bizz wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat
kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons
Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Print-Bizz neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en
ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op met onze
via info@print-bizz.nl.

Print-Bizz heeft de volgende maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen: 
- Beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.
- TLS (voorheen SSL) Wij versturen uw gegevens via een beveiligde internetverbinding. Dit kunt u zien aan de adresbalk 'https' en het hangslotje in de adresbalk

Nieuws

  • Team DEAL € 10,00 shirts

    Wat is er leuker dan mee doen aan of een evenement bezoeken met je hele t...

    Lees meer
  • ACTIE: Budget spandoeken

    Deze doeken zijn eenzijdig bedrukt in full color op geen 510, maar op 440 grs pvc

    Lees meer
Meer nieuws
  • Drukwerk

    Drukwerk

    Als geen ander weten wij de juiste wegen te bewandelen om uw drukwerkproducties voor een goede prijs/kwaliteitverhouding....

    Lees meer
  • Textieldruk & borduren

    Textieldruk & borduren

    Of het nu gaat om t-shirts, sweaters, polo's, of ander textiel, u bent bij ons aan het juiste adres om ze te laten voorzien v

    Lees meer
  • Belettering

    Belettering

    Voor belettering van uw bedrijfsauto, boot, etalageruiten of deuren en dergelijke draaien wij onze hand niet om....

    Lees meer
  • Wim Hoekstra | eigenaar BHV4every1

    "Print-Bizz heeft voor BHV4every1 hele mooie spandoeken en roll-up banners gemaakt en geleverd. Top ziet er super uit."

    Wim Hoekstra | eigenaar BHV4every1
  • Taeke Staphorst, Accountant

    "Ik ken Rik als iemand die kwalitatief goed advertentie- en promotiemateriaal levert. En dit kan zeer snel door zijn flexibele "

    Taeke Staphorst, Accountant
  • Mark Roossien,  SEO | Online Marketing | Social Media

    "Briefpapier volgens datum geleverd, zeer tevreden ook over de flyers! Denkt goed mee met oplossingen!"

    Mark Roossien, SEO | Online Marketing | Social Media
  • Oege Pieters, Beheerder/Opperator RWZI Kootstertille

    "Namens het bestuur van de ijsbaanvereniging Kornhorn hebben wij de service van Print-Bizz als zeer prettig ervaren."

    Oege Pieters, Beheerder/Opperator RWZI Kootstertille
  • Marcel Kooiman

    "mooi drukwerk tegen een goede prijs"

    Marcel Kooiman
handle close

Vragen of hulp nodig?

Bel 0594 65 86 84 of ons!
image